середа, 27 червня 2012 11:40

Mini готує до випуску компактвен Traveller
6

Нова модель цілком може отримати назву Traveller
Фото: Фото: carscoop.blogspot.com
Компанія Mini продовжує нарощувати свій модельний ряд
Імовірно, під кузовом кросовера Countryman ховається майбутня проба пера марки Mini в сегменті компактвенів
Countryman має занадто широкі колісні арки
Mini може показати концептуальний прототип компактвена на одному з найближчих автосалонів

Компанія Mini продовжує нарощувати свій модельний ряд: фотошпигунам попався незвичайний тестовий прототип. Імовірно, під кузовом кросовера Countryman ховається майбутня проба пера марки Mini в сегменті компактвенів.

Фотошпигуни, які опублікували знімки, стверджують, що зафіксований на них Countryman має занадто широкі колісні арки: саме збільшена колія плюс деяка кількість камуфляжу дозволяють робити висновки, що зазначений кросовер - не що інше, як "мул", тестовий прототип, що приховує під знайомим кузовом нову начинку.

Ймовірно, йдеться про тести "візка" для компактвена, який може з'явитися в модельній гаммі Mini вже через два-три роки. За припущеннями деяких ЗМІ, разом з компактвеном компанія зможе відродити ще одне історично значиме ім'я: нова модель цілком може отримати назву Traveller. Зрозуміло, що ніяких конкретних даних поки немає, але за найоптимістичнішими прогнозами Mini може показати концептуальний прототип компактвена на одному з найближчих автосалонів. Таким чином, майбутній Traveller стане найбільшим сучасним Mini.

Плани щодо оновлення модельного ряду включають наміри компанії випустити, крім компактвена, ще й нове покоління хетчбека і універсала Clubman, а також спортивну версію кросовера Countryman Coupe.

Зараз ви читаєте новину «Mini готує до випуску компактвен Traveller». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути