Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 14:00

Фотошпигуни спіймали трьохдверний кросовер Mini на тестах
5

Фото: Фото: autoevolution.com

Спортивний трьохдверний кросовер Mini попався на очі фотошпигунам під час дорожніх тестів. Серійна версія представленого в Детройті концепту Paceman відправиться в серійне виробництво під ім'ям Countryman Coupe і буде показана восени.

Судячи з фотографій, опублікованих порталом Autoevolution.com, серійна модифікація кросовера отримає практично не змінений вигляд прототипу Paceman. Цікаво, що фірмовим камуфляжем укрита тільки задня частина тестового прототипу, що і дозволяє робити висновки про технічну ідентичність його і Countryman.

Найімовірніше, трьохдверний кроссовер отримає фірмову трансмісію All4 і ті ж самі силові агрегати, що і Countryman, що означає появу як базової модифікації One, так і "зарядженої" від ательє John Cooper Works. Останню, очевидно, оснастять добре відомим 211-сильним турбомотором, що встановлюється на всі інші Mini від JCW.

За деякими даними, офіційна прем'єра серійної версії трьохдверного кросовера під ім'ям Mini Countryman Coupe відбудеться у вересні на Паризькому автосалоні, однак у продажі новинка з'явиться лише наступного року. Додамо, що прототип трьохдверного кросовера Mini Paceman був показаний на Детройтської виставці 2011 року, причому про наміри виробника запустити його в серію було оголошено вже на автосалоні.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни спіймали трьохдверний кросовер Mini на тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути