вівторок, 27 вересня 2011 11:08

Папарацці сфотографували Opel Junior, що має має потіснити Mini та Fiat 500
10

Перший крок марки Opel в преміум-сегмент відобразили Фотошпигуни.

Компактний хетчбек Opel Junior потрапив на очі папарацці під час дорожніх випробувань.

Незважаючи на те, що прототип виглядає готовим до виробництва, відомо, що у продажу новинка з'явиться тільки в 2013 році.

Opel Junior, за деякими даними - це тільки передсерійне ім'я. Так називався концепт 1983 року, а під час запуску конвеєра трьохдверку можуть і перейменувати. Але її цільова аудиторія навряд чи зміниться. Хетчбек має потіснити Mini та Fiat 500.

За відомостями порталу Autocar, незважаючи на компактні розміри, Junior буде більш просторим, ніж "чинквеченто", хоч і також чотиримісним. При довжині в 3,7 метра хетчбек отримає лише трехдверний кузов, дизайном якого займаються художники марки зі студії в Рюссельсхаймі.

Крім того, за прикладом компактних колег інших марок, таких, як Fiat і Peugeot, для Junior виробник запропонує великий вибір варіантів індивідуалізації, фірмових наклейок і декоративних панелей салону.

Новинка оснащуватимуть спеціально розробленими економічними моторами, як дизельними, так і бензиновими трьохциліндровими двигунами.

Але, за відомостями інсайдерів, на яких посилається Autocar, зараз розглядають можливість розробки двох варіантів компонування моторного відсіку. Один з них передбачає розміщення більше об'ємних силових агрегатів.

Крім того, кажуть і про електричну модифікацію, що може з'явитися в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці сфотографували Opel Junior, що має має потіснити Mini та Fiat 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути