пʼятниця, 12 серпня 2011 10:30

Opel модернізувала Insignia і випробовує відкриту Astra
6

Фото: Фото: Opel

У новому модельному році Opel Isignia зазнає певної модернізації. Флагман німецької марки отримає вдосконалені силові агрегати і нові деталі оснащення. А в 2013 році до модельного ряду Opel приєднається кабріолет на базі Astra.

Про те, що атмосферний двигун об'ємом 1,8 л поступиться місцем в гамі силових агрегатів Insignia турбомотору 1,4 л, вже повідомляли. Напередодні стало відомо про модернізацію ще одного двигуна - на Opel Insignia 2012 модельного року турбований двигун об'ємом 2,0 літра розвиватиме не 220 к.с., як зараз, а 250. Кількість крутного моменту збільшиться на 50 Нм і становить 400 Нм.

Завдяки хитрощам, сеерд яких і шини з низьким опором коченню, інженери Opel знизили витрату палива нового двигуна до 8,4 л на 100 км пробігу. Повідомляють також, що в 2012 році Isignai отримає нові опції - вдосконалену навігаційну систему і нові матеріали обробки.

Між тим, в 2013 році Opel виведе на ринок відкриту модифікацію моделі Astra - тестовий прототип потрапив на очі фотошпигунів під час дорожніх випробувань. Судячи з фотографій, у хетчбека Astra він запозичить лише невелику кількість кузовних деталей передньої частини, а від лобового скла до корми буде повністю унікальним. На фотографіях кабріолет представлений з опущеним верхом, але раніше повідомляли, що Astra Cabrio отримає м'який складаний дах заради зменшення ваги і економії палива.

Зараз ви читаєте новину «Opel модернізувала Insignia і випробовує відкриту Astra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути