середа, 18 травня 2011 11:00

Opel Zafira третього покоління матиме три версії дволітрового дизеля
11

Фото: Фото: Opel

Opel привезе на Франкфуртський автосалон cемимісний мінівен нового покоління. Zafira третього покоління отримає преміальний дизайн, більш комфортний салон і емоційну поведінку.

Cерійная модифікація Zafira майже цілком перейняла зовнішній вигляд концепту, показаного на Женевському автосалоні. Основна прикмета нового мінівена - "бумеранги" головної оптики і рельєфні виштамповки на бортах, у дусі модного електрокара Ampera.

Салон мінівена отримав нові можливості трансформації з модернізованою системою Opel Flex 7.Три сидіння середнього ряду можна складати і пересувати незалежно один від одного, а діапазон їх подовжнього регулювання становить 210 мм. Крім того, мінівен отримав систему Lounge Seating, що дозволяє маніпулювати середнім сидінням для забезпечення більшого простору на крайніх кріслах і на третьому ряду. Об'єм вантажного відсіку може досягати 1860 л.

Oprl Zafira побудований на подовженій платформі - колісна база збільшена на 57 мм. На момент початку продажів мінівен буде комплектуватися трьома версіями дволітрового дизельного мотора - 110, 130 і 165 к.с., а також двома варіантами турбірованного 1,4 Ecotec - 120 і 140 к.с. Всі двигуни будуть обладнані системою start / stop. Обіцяно, що в майбутньому в моторній гамі Zafira можуть з'явитися агрегати на природному газі та більш економні мотори сімейства Ecoflex.

Зараз ви читаєте новину «Opel Zafira третього покоління матиме три версії дволітрового дизеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути