середа, 24 листопада 2010 11:52

Opel показала оновлений хетчбек Corsa (ФОТО)
10

Фото: Opel.com

Компанія Opel розповсюдила офіційну інформацію про оновлені автомобілі сімейства Corsa. Світова прем'єра відбудеться на моторшоу в Болоньї, що відкривається 4 грудня поточного року.

Рестайлінговая "Корса" отримала інше оформлення передньої частини кузова. Тепер він виконаний у новому фірмовому стилі марки, який вже застосовується для моделей Astra і Meriva. У хетчбека з'явилися нові фари головного світла, інша решітка радіатора і новий передній бампер з великим центральним повітрозабірником, а також іншими секціями протитуманних фар. Задню частину кузова модернізація практично не торкнулася.

У салоні автомобіля змінилися матеріали обробки і з'явилася нова мультимедійна система з п'ятидюймовим сенсорним екраном, навігацією (карти повністю покривають 28 країн) і можливістю підключення зовнішніх пристроїв через Bluetooth.

Крім того, змінилися комплектації моделі. З'явилися шість нових варіантів дизайну колісних дисків, галогенові адаптивні фари головного світла, система допомоги при старті в гору, обігрів керма і панорамний скляний дах.

У Європі оновлена "Корса" також буде пропонуватися в спеціальних версіях Color Line і Linea. Перша з них включає в себе чорне забарвлення даху, чорні 17-дюймові колісні диски і особливе оздоблення інтер'єру. Відзначимо, що раніше Color Line пропонувалася тільки в Німеччині і займала близько 20% від продажів всіх Corsa. Через таку популярність її було вирішено продавати у всіх країнах Європи.

Модифікація Color Line дає більше можливостей для персоналізації машини. У "базі" - дві широкі смуги, що проходять через весь кузов. Вони можуть бути пофарбовані в білий або чорний колір. Корпуси дзеркал заднього виду і 17-дюймові колісні диски при цьому забарвлюються в той же колір, що й смуги.

Гамма двигунів - агрегати потужністю від 65 до 192 кінських сил - залишилася незмінною. Винятком є тільки 1,3-літровий турбодизель потужністю 95 кінських сил (190 Нм), який отримав систему "старт-стоп". За даними компанії Opel, витрата палива в змішаному циклі у такої машини становить 3,5 літра на сто кілометрів пробігу, а рівень викидів CO2 - 94 грами на кілометр.

Ціни на новинку поки не оголошені.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Opel показала оновлений хетчбек Corsa (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути