вівторок, 13 вересня 2011 17:04

На автошоу у Франкфурті показали космічний Сitroen і Opel з майбутнього
27

Volkswagen "Up!"
Фото: Фото: Reuters
BMW M5
Голова ради директорів і Головний виконавчий директор BMW Норберт Райтхофер біля BMW 1602 з електродвигуном
Концепт кар BMW i3
Концепт кар BMW i8

Сьогодні стартувало 64-е Міжнародне Автошоу (IAA ) у Франкфурті (Німеччина). Автосалон буде відкритий до 25 вересня. Девіз автосалону – "Майбутнє стає реальністю".

Офіційно IAA-2011 відкриє 15 вересня німецький канцлер Ангела Меркель, а для широкого загалу виставка працюватиме з 17 по 25 вересня.

На Автошоу будуть представлені легкові автомобілі, мотоцикли, позашляховики, запасні частини до автомобілів, продукція для обслуговування транспортних засобів, ремонту та технічного обслуговування. Крім того, за повідомленням сайту організаторів, будуть представлені роботи з тюнінгу машин.

Свої автомобілі покажуть виробники з країн Європейського Союзу, Східної Європи, Азії та Америки. Також будуть презентовані новинки від виробників автомобілів - компаній Mercedes, Porsche, Audi, BMW та багатьох інших.

Як зазначив Маттіас Вайсман президент VDA (Німецька асоціація автовиробників), цього року програма IAA включає 183 світові прем'єри. Автовиробники покажуть 89 світових прем'єр, при цьому більше половини з них (45) - з німецької групи брендів.

Автосалон буде відкритий для відвідувачів з 9.00 до 19.00 з 17 вересня. 

Франфуртський автосалон вперше відбувся 1897 року. Більше століття тому перші легкові автомобілі були виставлені в готелі Брістоль у Берліні. Виставка зібрала багато відвідувачів та учасників, тому шоу вирішили зробити щорічним. 2007 року Франкфуртський автосалон став першим "екологічним" і "найзеленішим" автосалоном.

Зараз ви читаєте новину «На автошоу у Франкфурті показали космічний Сitroen і Opel з майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути