вівторок, 21 червня 2011 12:11

Mini розкрив всі подробиці про свій найшвидший Couple
27

Фото: Фото: Mini

Компанія Mini поширила офіційні зображення і характеристики своєї новинки. Coupe отримав більш спортивну зовнішність, двигун з подвійним турбонаддувом і цінник, який можна порівняти з вартістю Chevrolet Camaro.

Перший в сучасній історії марки трьохоб'ємник отримав не тільки експресивно-динамічний силует, але і тільки два посадкових місця, і претензію на статус найшвидшого Mini з усіх, що коли-небудь сходили з конвеєра заводу.

Mini Coupe припав до асфальту на 52 мм ближче, ніж хетчбек. Крім того, він оснащується активним заднім спойлером, що автоматично висувається по досягненні 80 км / год, а за рахунок відмови від задніх сидінь багажник купе збільшений до 280 л, причому потрапити у вантажний відсік можна і з салону.

Гамма бензинових силових агрегатів для Mini Coupe складається з одного 1,6-літрового мотора. Але залежно від наявності наддуву і його ступеня англійці розрізняють відразу три модифікації. Mini Cooper Coupe оснащується атмосферним 122-сильним варіантом, для версії Cooper S пропонується 184-сильна турбо-версія, а найпотужніша модифікація John Cooper Works має подвійним наддувом і 211 "кіньми". Такий Mini Coupe прискорюється до 100 км / год за 6,4 сек. і витрачає всього близько 7 л на 100 км шляху.

Відзначимо, що виробник передбачив і дизельну версію: Mini Cooper SD Coupe отримає 143-сильний дволітровий турбодизель.Базовий бензиновий мотор агрегатується з 6-ступінчастою "механікою", для інших доступний 6-діапазонний "автомат".

Цінник для Великобританії починається з позначки в 16 тис. 640 фунтів стерлінгів за базову модифікацію (близько $ 27 тис.). Офіційні ціни для США ще не оголошені, але, згідно інсайдерською інформацією, найдоступніший Mini Coupe за океаном буде коштувати близько $ 22 тис. Відзначається, що ціна базової версії купе Chevrolet Camaro з 312-сильним V6 становить всього $ 22,805 тис.

Зараз ви читаєте новину «Mini розкрив всі подробиці про свій найшвидший Couple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути