Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2013 15:52

Стали відомі технічні характеристики найменшого позашляховика Porsche

Видання WorldCarFans опублікувало офіційні технічні характеристики позашляховика Porsche Macan для китайського ринку, офіційна прем'єра якого відбудеться в кінці листопада в Лос-Анджелесі.

Варіант Turbo отримає 3,6-літровий бензиновий твін-турбо мотор V6, що розвиває 400 кінських сил і 550 Нм крутного моменту. Базовий "Макан" оснастять компресорної трилітрової "шісткою" потужністю 340 сил (460 Нм), який дозволить позашляховику набирати "сотню" за 5,5 секунди після старту. Його максимальна швидкість досягне 254 кілометрів на годину - на 15 кілометрів на годину менше турбірованного вседорожника.

Дизельна модифікація буде комплектуватися трилітровим шестициліндровим двигуном потужністю 258 кінських сил (580 Нм). Розгін з місця до ста кілометрів на годину у "Макана" на "важкому паливі" займе 6,2 секунди. Максимальна швидкість - 226 кілометрів на годину.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійський футболіст втопив свій розкішний "Porsche" у болоті

Крім характеристик моторів, стали відомі точні габаритні розміри Macan. Довжина кросовера дорівнює 4675 міліметрів, ширина - 1923 міліметрів, а висота - 1628 міліметрів. Раніше передбачалося, що найменший позашляховик Porsche виявиться на 24 міліметра довше і на чотири міліметри нижче. Колісна база "Макана" ідентична соплатформенному Audi Q5 - 2807 міліметрів.

Найважчим є топовий Macan - він важить 1947 кілограмів. Дизельна версія на 49 кілограмів легше, а менш потужна бензинова - на 19 кілограмів. При цьому 400-сильний варіант має самий місткий паливний бак. Його обсяг становить 75 літрів проти 60 і 65 літрів відповідно.

Об'єм багажного відсіку для всіх версій Macan однаковий і дорівнює 500 літрів при піднятих спинках заднього дивана. Якщо крісла другого ряду складені, то корисний простір збільшується втричі.

Офіційна прем'єра позашляховика відбудеться в кінці листопада в рамках автосалону в Лос-Анджелесі. Європейські продажі новинки стартують в 2014 році.
Зараз ви читаєте новину «Стали відомі технічні характеристики найменшого позашляховика Porsche». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути