Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2013 10:43

Chevrolet показав поліцейську версію позашляховика Tahoe

Chevrolet показав спеціальну версію позашляховика Tahoe. Ця версія розроблена спеціально для використання службами захисту громадського порядку США.

Для дорожньої і кримінальної поліції, прикордонників, служб швидкого реагування, контролю за перевезенням небезпечних матеріалів та інших подібних організацій починається випуск Tahoe PPV в трьох варіантах: високошвидкісних задньо - і повноприводному для переслідування і повноприводному спеціального призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюнінг по-японськи - 20 розкішних Porsche від східних майстрів

Повнорозмірний рамний позашляховик став не тільки самим великим, просторим і комфортабельним поліцейським автомобілем в США, але і самим тихим завдяки вдосконаленій звукоізоляції. "Таким чином ми боремося з відволікаючими факторами і знижуємо рівень втоми поліцейських", - зазначив віце-президент Chevrolet з комерційних і спеціальних автомобілів Ед Пепер.

У 2015 Tahoe PPV передбачена повноцінна друга батарея для підзарядки будь-якого обладнання, від рацій до лептопів, без витрати основного акумулятора.

5,3-літровий V8 EcoTec3 потужністю 355 кінських сил розвиває 519 Нм крутного моменту і поєднується зі спеціально відкаліброваним для швидкісних перегонів 6-ступінчастим "автоматом" Hydra-Matic 6L80. Електропідсилювач керма, індивідуальні налаштування педалей і повний набір засобів активної безпеки роблять величезний позашляховик по-справжньому страшним і при цьому комфортабельним знаряддям переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet показав поліцейську версію позашляховика Tahoe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути