Ексклюзиви
середа, 02 жовтня 2013 16:24

В Індії показали поліцейський автомобіль для жінок за 3 тисячі доларів
8

Фото: Фото: indiansautoblog.com

Компанія Grand IJS Electrinics побудувала поліцейський варіант хетчбека Tata Nano і кросовера Tata Aria. Прем'єра новинок пройшла в Нью-Делі в рамках виставки товарів особистої та громадської безпеки.

Спецверсія Nano призначена для поліцейських жіночої статі з особливого підрозділу, який займається захистом жінок і дітей. Машина оснащена проблисковими маячками , сиреною , прожекторами і медичною аптечкою. Обладнання забезпечується електроенергією від 80 -ватного підсилювача, до якого за допомогою спеціальної клеми можна підключити додаткові пристрої. Tata Nano комплектується двоциліндровим двигуном об'ємом 635 кубічних сантиметрів , що розвиває 35 кінських сил. Вартість моделі в Індії становить 2,7-3,8 тисячі доларів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почнеться виробництво китайських автомобілів Lifan

Крім цього, на виставці був представлений патрульний варіант кросовер Tata Aria. Таку машину позбавили двох задніх сидінь, а на звільненому просторі встановили дві поздовжніх лави. До складу устаткування машини входять складні носилки для постраждалих, дорожні конуси, світловідбиваючі жилети і стрічка поліцейського загородження. Автомобілі можуть оснащуватися додатковим обладнанням, наприклад, бензопилами і кувалдами. За словами представника Grand IJS Electrinics, компанія здатна виробляти до 200 подібних машин щомісяця. Tata Aria оснащена 2,2- літровим дизелем потужністю 140 кінських сил. Ціни на кросовер починаються від близько 16 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «В Індії показали поліцейський автомобіль для жінок за 3 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути