вівторок, 03 жовтня 2017 19:30

Показали розкішний автомобіль британського бренду Rolls-Royce
15

Фото: Олена Капнік

Люксовий британський автомобіль Rolls-Royce Silver Shadow ІІ презентували на фестивалі OldCarLand. Захід у вихідні відбувся у Державному музеї авіації.

Silver Shadow у перекладі з англійської означає "срібні сутінки". Авто моделі Silver Shadow виробляли з 65-го по 76-й рік, а Silver Shadow II - з 77-го по 80-й. Воно стало наймасовішою моделлю в історії бренду. За 15 років продали більше 29 тис. одиниць.

"Rolls-Royce Silver Shadow ІІ 80-го року придбав чотири роки тому. Досі триває процес реставрації. Автомобіль ексклюзивний, тому знайти та купити необхідні запчастини досить складно та дорого. Авто у робочому стані, але ходову, двигун та коробку передач варто довести до ідеалу. Поки машина готова на двійку", - розповідає Gazeta.ua власник авто Сергій Гудзенко.

4-тонний Rolls-Royce має два забарвлення: темно-зелені боки та срібну верхню частину. Кузов зроблений зі сталі. Двері, капот і багажник - з алюмінію. Бампери оброблені гумою. Радіаторна решітка - квадратна - виконана у традиційному стилі. На капоті - фігура давньогрецької богині перемоги Ніки - символу бренду.

Автор: Олена Капнік
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-тонний ЗІЛ Горбачова показали у Державному музеї авіації

"В автомобілі шкіряний салон з оздобленням алькантари - штучної заміни замші. Також є вставки з дорогого буку та горіха", - каже власник Rolls-Royce Silver Shadow ІІ Сергій Гудзенко.

Silver Shadow - швидкісний автомобіль. Його максимальна швидкість 180 км / год. За 10,6 с. машина розганяється до 96 км.

"Спочатку Rolls-Royce Silver Shadow випускали з 8-циліндровими двигунами на 6,2 літри. Але модифікований автомобіль Silver Shadow ІІ має 6,75 літрів. Мотор має 189 кінських сил. На відміну від попередніх, модель має дискові, а не барабанні, гальма на усі чотири колеса. В автомобіля також незалежна задня підвіска та гідравлічна система високого тиску", - продовжує власник автомобіля.

На минулий фестивальOldCarLand представники Харківського технічного клубу "Самоход" привезли американський автомобіль вищого класу Chevrolet Bel Air. Його назвали на честь престижного району Лос-Анджелеса. Модель 57-го року могли дозволити собі зірки рангу Джона Леннона. Цьогоріч на найбільшому технічному фестивалі України показали OldCarLand Ford Thunderbird 1972 року випуску. Власник отримав премію за найкраще збереження іноземного авто.

Зараз ви читаєте новину «Показали розкішний автомобіль британського бренду Rolls-Royce». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути