пʼятниця, 25 травня 2012 21:22

Під час автосалону SIA 2012 дівчата танцювали у міні-спідницях
18

Ті, хто позують біля машин, отримують 400-450 гривень в день
Фото: Фото: Володимир Мукан
До машин важче потрапити. Беруть здебільшого з модельних агентств.
... відбирають із 60 сім осіб

Під час проведення автосалону SIA 2012 з різних країн привезли понад 200 автомобілів, представлено більше 70 фірм, які займаються продажем і виробництвом автотоварів. Мало не кожен стенд виставки прикрашають дівчата-моделі у ексклюзивному, розробленому під автобренд вбранні. Їх наймають для привернення уваги відвідувачів.

"Так, audi, mersedes, porshe тут не побачиш, - зауважив Віктор, який приїхав із Білої Церкви на автовиставку. Дивиться на танок дівчат у купальниках на відкритті нових моделей Оpel. – Зате красунь тут скільки! Аж очі розбігаються".

Після закінчення презентації чоловік йде фотографуватися із моделлю на високих підборах біля Opel Zafira. Двоє чоловіків років 30-ти фотографують дівчат на мобільні телефони.

За нашою статистикою, до кожної моделі, щоб сфотографуватися, підходять через кожні 4 хвилини. Якщо дівчата танцюють біля машин чи дефілюють, то кожні 2 хвилини. Серед охочих найбільше хлопців-підлітків і чоловіків за 35.

"Мені подобається фотографуватися з відвідувачами, - поділилася студентка 5 курсу Аліна Баранова. Вона працює в модельному агентстві. Позує біля нового "Шевроле Авео". – Такі виставки додають впевненості у своїх силах, покращують харизму".

Дівчина потрапила на виставку через модельне агентство, де працює.

"Так потрапляю на більшість виставок. Спочатку охочі взяти участь у якихось айвентах подають фото, потім їх запрошують на кастинг. Там і вирішують кого брати", - додала вона.

Надія Ткаченко та Анна Яворська у жовтих коротких спідницях і кофтинках роздають пакети відвідувачам.

"Ми також потрапили через агентство, працюємо в "Інтермоделс", - сказала Надія. – Нам дуже подобається фотографуватися".

Деякі дівчата потрапляють на подібні заходи через соціальні мережі.

"Це вже третя за рахунком виставка, де я беру участь, - розповіла студентка 4 курсу Наталія Полушвєдкіна. Вона роздає рекламні буклети. – Я створила альбоми із своїх фото у "Вконтакте" й мені щороку пропонують брати участь. Я погоджуюся, бо це можливість попозувати, навчитися, як краще стати перед фотографом, щоб фото красивіше було. Та ще й платять за це непогано, 350 гривень в день. Ті, хто позують біля машин, отримують більше - 400-450 гривень в день. Але до машин важче потрапити. Беруть здебільшого з модельних агентств, відбирають із 60 сім осіб".

Зараз ви читаєте новину «Під час автосалону SIA 2012 дівчата танцювали у міні-спідницях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути