середа, 11 квітня 2012 10:27

Porsche підготував до автосалону в Пекіні кросовер Cayenne GTS 420 "кіньми"
5

Фото: Фото: Porsche

Німецький автовиробник Porsche вибрав автосалон в Пекіні як майданчик для проведення світової прем'єри нового кросовера Cayenne GTS. Автомобіль відрізняється збільшеною потужністю мотора, більш жорсткою і заниженою підвіскою та спортивної комплектацією.

По суті, версія GTS займе місце в модельному ряду марки між моделлю Cayenne S і версією Turbo. Під капотом нової машини розмістився 4,8-літровий 8-циліндровий двигун потужністю 420 к.с. Силовий агрегат був розроблений на базі мотора від моделі Cayenne S. Двигун агрегатується з 8-ступінчастою коробкою передач і оснащується системою "Старт-Стоп".

Кросовер розганяється до "сотні" за 5,7 с, 160 км/год машина набирає за 13,3 с. Максимальна швидкість становить 261 км/год. При цьому витрата палива - всього 10,7 л на 100 км.

Динаміки додали за рахунок перенастроює підвіски. Більш жорстка ходова частина обладнана системою електронного регулювання жорсткості амортизаторів Porsche Active Suspension Management (PASM). У результаті шасі на 24 мм нижче, ніж у Cayenne S. За рахунок цього машина краще тримається в поворотах і взагалі відрізняється більш приємною маневреністю.

Зовні GTS можна відрізнити від версії S передньою частиною машини, запозиченої у Cayenne Turbo. Крім того, машину відрізняють чорні поліровані рамки стекол, декоративні планки, масивні облицювання порогів, розширені колісні арки, а також подвійний задній спойлер на даху. Стандартна комплектація Cayenne GTS включає повністю шкіряний салон з обробкою деяких елементів алькантарою. Кросовер оснащується спортивними сидіннями з електрорегулюваннями.

Зараз ви читаєте новину «Porsche підготував до автосалону в Пекіні кросовер Cayenne GTS 420 "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути