вівторок, 17 січня 2012 11:34

Porsche готує нову модель 918 Spyder з електричною "родзинкою"
6

Фото: Фото: Porsche

Люксовий автовиробник Porsche заявив, що світова прем'єра серійної версії нової моделі 918 Spyder відбудеться на автосалоні у Франкфурті, який пройде в жовтні 2013 року.

Під металевою оболонкою новинки стануться деякі зміни в порівнянні з концептуальним прототипом, який було представлено на автосалоні в Женеві в 2010 році.

За деякими даними, Porsche 918 Spyder отримає 8-циліндровий двигун - модифіковану версію мотора, який встановлюється на гоночний RS Spyder LMP2. Об'єм двигуна становитиме 4,6 літра. Концептуальна версія спорткара оснащувалася 3,4-літровим мотором. Крім того, мотор новинки вперше отримає систему зсуву фаз газорозподілу VVT.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Україні почали продавати "жіночі" "Ланоси"

Потужність мотора становитиме звичні для автомобілів цієї марки 550 к.с. Родзинка 918 Spyder в тому, що двигун внутрішнього згоряння буде доповнено трьома електромоторами, які збільшать загальну потужність силової установки до значних 720 к.с.

Продажі моделі почнуться майже відразу після прем'єри, тобто ближче до кінця 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Porsche готує нову модель 918 Spyder з електричною "родзинкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути