вівторок, 17 квітня 2012 11:38

Chery підготувала для Пекінського автосалону одразу два концепти

Компанія Chery продемонструє на Пекінському автосалоні дві концептуальні розробки, одна з яких має всі шанси на серійне втілення.

Один з анонсованих концептів, кросовер ТХ, продемонструє сучасну дизайнерську стилістику, якою будуть керуватися дизайнери Chery при розробці найближчих новинок.

Крім того, в Chery не виключають того, що і сам ТХ може з'явитися на конвеєрі. Поки, правда, не уточнюється, до якого класу можна буде зарахувати новинку - виробники, описуючи габарити концепту, обмежуються визначенням "компактний".

Футуристичний концепт під назвою Ant має з реальністю куди менше спільного. Це, скоріше, демонстрація ідеї, спроба прогнозу напрямку еволюції міського транспорту. Китайські дизайнери припустили, що сітікар майбутнього зможе забезпечити новий підхід до комунікації: однакові автомобілі отримають здатність з'єднуватися один з одним, перетворюючись на якусь подібність поїздів на колесах. З якою метою їм буде необхідно це робити, також поки не уточнюється.

Прем'єра двох концептуальних розробок компанії Chery Automobile відбудеться 23 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Chery підготувала для Пекінського автосалону одразу два концепти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути