середа, 11 квітня 2012 16:51

Ford Ford Focus ST оснастили 250-сильним турбомотором для Пекінського автосалону
8

Фото: Фото: Ford

Концерн Ford привезе на Пекінський автосалон ще одну новинку - на виставці відбудеться китайська прем'єра нового покоління Ford Focus ST, вже відомого як Старому, так і Новому світу. Ніяких особливих змін "хот-хетч" заради цієї прем'єри не отримав.

"Заряджений" хетчбек оснащуватиметься 250-сильним дволітровим турбомотором EcoBoost, що можна вважати першим випадком застосування моторів цього сімейства на спортивних моделях марки. Раніше повідомлялося, що Focus ST, крім варіанту з кузовом "п'ятидверний хетчбек" отримає і кузов "універсал", однак в якому саме вигляді він приїде до Пекіна, поки невідомо.

Крім двигуна, версія ST відрізняється від інших "Фокусів" заниженою підвіскою, переналаштованим рульовим керуванням, трирежимною системою стабілізації та електронної імітацією диференціала, що самоблокується. Зовні "хот-хетч" можна впізнати по розвиненому аеродинамічного обвісу, спойлеру і 18-дюймовими колісними дисками.

Китайська прем'єра Ford Focus ST відбудеться 23 квітня в Пекіні.

Зараз ви читаєте новину «Ford Ford Focus ST оснастили 250-сильним турбомотором для Пекінського автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути