четвер, 01 березня 2012 11:15

Ford підготував серійну версію Fiesta ST для Європи
6

Фото: Фото: АвтоВести

Ford планує продемонструвати на автошоу в Женеві серійні версії "хот-хетча" Fiesta ST і кросовера Kuga для європейського ринку.

Під популярним в Європі ім'ям Kuga на ринку Старого світла з'явиться кросовер Escape, вже представлений американській публіці. Продажі Ford Kuga в Європі повинні початися в кінці цього року, причому відомо, що заради розширення кола потенційних покупців кросовер забезпечать новими двигунами. Найімовірніше, йдеться про малооб'ємні економічні дизелі.

За даними мережевого видання Carscoop, до Женеви добереться і серійна Fiesta ST. Прототипи зарядженого хетчбека фордовці показували на деяких попередніх світових автовиставках, а серійну збираються оснастити 1,6-літровим турбомотором Ecoboost потужністю 180 кінських сил - тобто тим же самим, який використовувався на концепті.

Додамо, що прототип Fiesta ST існує як у трьох-, так і в п'ятидверному варіанті, однак на якому саме зупиняться виробники для запуску хот-хетча в серію, поки невідомо.

Подейкують також, що в Женеві Ford може продемонструвати і нове покоління седана Mondeo, вже демонструвався в США під ім'ям Fusion, проте підтвердження ця інформація поки не знайшла.

Зараз ви читаєте новину «Ford підготував серійну версію Fiesta ST для Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути