Ексклюзиви
неділя, 04 листопада 2018 07:25

Найновіші технології в світі тюнінгу показали на виставці SEMA
10

Понад 3 тис. нових товарів показали на виставці SEMA.

Це найбільша подія в світі тюнінгу. З кожним роком все більше автовиробників представляють тут спеціальні версії своїх машин, передає "Авто 24".

Виставка проходила з 30 жовтня по 2 листопада. Виставковий зал розділили на кілька тематичних зон: Північний павільйон - ремонт і відновлення, обладнання та інструменти, аксесуари, програмне забезпечення, фарби. Центральний павільйон - продукти для автоспорту, обладнання для обслуговування, будівництво двигуна, автотранспортувальнікі, спеціальний майданчик Ford Ride & Drive.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто Марті Макфлая і Джеймса Бонда - на аукціон виставили машини кіно-героїву

Верхній південний павільйон - продукти для офф-роуд і пікапів, трейлери та причепи, майданчик для Off-Road шоу. Нижній південний павільйон - шини і колісні диски, обладнання для шиномонтажу, переробки шин тощо. Performance - тут показали унікальні автомобілі.

У цьому році показали товари понад 2400 компаній, які зайняли понад мільйон квадратних метрів. Це рекорд для виставки, яка починалася, як захід для ентузіастів.

Ford GT Carbon Series. Фото: Авто 24
Mercuryс силовою установкою Tesla. Фото: Авто 24
Hyundai Veloster Turbo 2019. Фото: Авто 24
Педальний візок і баггі Honda. Фото: Авто 24
Ford Mustang Boss 429. Фото: Авто 24

Південнокорейська компанія KІА показала новий спорткар Forte. Презентувала його в американському Лос-Анджелесі на щорічній виставці SEMA. Це американська версія відомого в Україні передньопривідного компактного седана Kia Cerato.

Зараз ви читаєте новину «Найновіші технології в світі тюнінгу показали на виставці SEMA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути