середа, 23 травня 2012 17:05

На SIA-2012 показали три новинки Opel
12

Opel Astra, Opel Meriva, Opel Insignia  на автосалоні SIA-2012
Фото: Фото: Володимир Мукан
Opel Combo  на автосалоні SIA-2012
Opel Zafira Tourer  на автосалоні SIA-2012
Opel Zafira Tourer  на автосалоні SIA-2012
Кермо Opel Zafira Tourer  на автосалоні SIA-2012

На 20-му ювілейному автосалоні SIA-2012, що почався сьогодні у Києві, представили три новинки німецької марки "опель" - вантажопасажирський "комбо", мінівен "зафіра турер" та тридверне купе "астра GT".

"Опель Комбо" зроблений на базі "Фіат Добло", має схожий дизайн, його двигун, коробку передач та ходову частину. Салон і панель приладів цього "опеля" не має фірмового німецького оформлення, як у "зафіри", "астри" та "інсігнії". Панель виконана із дешевшого пластика.

Цей вантажопасажирський автомобіль пропонують із стандартною та подовженою базою, із кліренсом для міських доріг та бездоріжжя. Разом із двигуном на 1,3 літра, автомобіль комплектують системою "старт-стоп", яка економить пальне під час пробок.

Вартість "Опеля Комбо" у базовій комплектації - 13тис. 130 євро.

Мінівен "зафіра тур" зигзагоподібні фари, подібні до фар "опеля меріви", короткий капот і масивний бампер, у якому встановлено дві круглі протитуманні фари. У салоні "зафіри" - три ряди сидінь. Останні два ряди можна відкидати та регулювати кут установки спинок. Під час відкривання водійських дверей автоматично вмикається червона підсвітка кишень у дверних картах і деяких елементів панелі приладів. Підлокітник між передніми сидіннями має систему "флекс-контроль". Його можна не лише відчиняти, а переміщати на спеціальних рейках до задніх пасажирів. Він може виконувати функцію підставки для напоїв чи столика. У задньому бампері вбудовані спеціальні тримачі для перевезення велосипедів.

На мінівен встановлюють дизельний двигун обсягом 2,0 літра потужністю 130 к.с. Він передбачений для пального поганої якості. Можна замовити машину й із 1,8-літровим бензиновим двигуном на 115 і 140 к.с.

Вартість "зафіри" у базовій комплектації - 22 тис. 311 євро.

"Всі наші новинки мають високотехнологічне обладнання - це і система "старт-стоп", і система розпізнавання дорожніх знаків. Ці моделі продаватимуться в Україні вже з цього року. "Зафіра" - дуже комфортна машина, її салон надзвичайно легко змінювати - можна помістити 7 осіб за рахунок третього ряду сидінь, а можна скласти два задні ряди й отримати великий багажник", - розповів директор "Дженерелі Авто Груп" Андрій Кунах.

Зараз ви читаєте новину «На SIA-2012 показали три новинки Opel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути