Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2018 11:34

На гарячому: розкрили нову схему ввезення євроблях

На гарячому: розкрили нову схему ввезення євроблях

Польща, Литва і Німеччина лідери серед Європейських країн, з яких в Україну завозять авто з іноземною реєстрацією.

За офіційними даними Державної фіскальної служби таких авто по Україні їздить щонайменше пів мільйона, передає "Авто 24".

Генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко пропонує розібрати ситуацію з Німеччиною. Бо авто з цієї країни перебувають чи не в найкращому стані, і коштують більше за інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митні збори на авто нараховуватимуть по-новому

"Купіть в Німеччині, але запропонуйте умовному німцю залишити авто на німецькій реєстрації. А вони Вам скажуть: "Ніхт"! Так як не захоче німець щорічно за авто на німецькій реєстрації платити транспортний і екологічний збір, не кажучи вже про страховку і технічне обслуговування. Вони захочуть продавати авто, але зі зняттям з німецької реєстрації, щоб не платити податки", – каже Назаренко.

При ввезенні авто на німецьких номерах в Україну він дійсно стоїть на німецькій реєстрації і ДФС це фіксує. Ось тільки після ввезення, держномер Німеччини знімають з авто, вішають на його місце дублікат, а оригінальний номер повертають до Німеччини. Там німець знімає це авто з реєстрації, при цьому здавши держномери Німеччини. Адже це обов'язкова умова для зняття авто з обліку.

В Україні найпопулярнішим автомобілем на європейських номерах став Volkswagen. До трійки лідерів також увійшли машини виробництва Opel та Audi.

Зараз ви читаєте новину «На гарячому: розкрили нову схему ввезення євроблях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути