пʼятниця, 30 січня 2015 15:38

Китаєць створив робота-коня з бензиновим двигуном

Китаєць створив робота-коня з бензиновим двигуном

Винахідник з Китаю Сю Даоченг створив свій перший працюючий прототип робота-коня, який оснащений невеликим бензиновим мотором і звичайним рульовим колесом. Транспортний засіб непогано зберігає рівновагу і вміє повільно пересуватися по рівній поверхні.

Висота механічної коня становить 1.5 метра, довжина 2 - метра, а маса досягає 250 кг. В незвичайному транспортному засобі використаний двигун від гоночного карта і звичайне автомобільне кермо. "Тварина" рухається завдяки заднім копитам, і повертає за допомогою невеликих коліс, розташованих в передній частині робота. При цьому передні копита рухаються в холосту.

Призначення такого "коня" не зовсім зрозуміло, оскільки при русі вона хоч і не падає, але досить загрозливо розгойдується і швидкість пересування швидше нагадує тупцювання на місці. Тим не менш, винахідливість Даоченга гідна похвали, а сам автор ідеї стверджує, що його винахід набагато вигідніше звичайного парнокопитного, тому що за ним не треба доглядати і годувати його.

Зараз ви читаєте новину «Китаєць створив робота-коня з бензиновим двигуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути