середа, 09 жовтня 2013 11:39

Чудеса тюнінгу - білорус перетворив два гнилих Opel Kadett в унікальний автомобіль
27

Мінчанин Юрій два гнилих Opel Kadett перетворив на унікальний автомобіль. Обидва розбитих автомобіля були 1985 випуску. Один із них став "донором" майбутньої моделі - віддав задню частину кузова і дах. Другий був у досить нормальному стані, щоб зайнятися його відновленням.

Потім Юрій придбав одного "донора" - Opel Omega A за 100 доларів. Завдяки цій машині Kadett прийшов в рух. Він отримав від неї дволітровий мотор, а також всю гальмівну систему.

"Коли корпус був готовий, прийшов час прикрашення, - описує перетворення Юрій. - На авторинку знайшов передню і задню "шкарлупки" від Golf. Ці деталі не підходили за розміром до моєї машині. Тому довелося кожну розрізати посередині на дві частини, зайве видалити, підігнати, заново склеїти, зашпаклювати. І вже потім вони стали на своє належне місце".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова "копійка" від BMW стала просторішою та змінила імідж

Наступним етапом у здійсненні тюнінга - мрії для Юрія стала конструкція ламбо - дверей. Потім з'явилися китайські диски "під карбон", гума відповідного розміру, пластикові пороги. Виріз для номерних знаків у задніх дверей закрила решітка . Доопрацьований капот "насупив" передні фари, на ньому ж з'явилися замки.

У підсумку вимоги у вкладеннях бюджетного тюнінгу перевалили за позначку в 5 тисяч доларів з тих пір Юрій перестав рахувати гроші.

"Один з Kadett - "донорів" був чорним, другий - білим, - описує подальші доопрацювання чоловік. - А в підсумку мені захотілося, щоб мій автомобіль став зеленим. Але не класичний колір, а яскравий, помітний. Я облив хетчбек флюоресцентной зеленою фарбою. Мене попереджали, що кузов втратить колір приблизно через рік. А після літньої поїздки до Криму цей процес прискорився - зараз видно, що колір "скаче" на різних частинах автомобіля. Але це не біда, скоро Kadett чекає ще одна фарбування".

Перетворення можна побачити і в салоні. Багажник зайняла акустика : сабвуфер, два підсилювача (на передні і задні колонки), конденсатори для них. Спереду колонки ховаються не під рідною панеллю Kadett. Тепер це місце зайняла панель з більш стильним, на думку автовласника, дизайном - від Alfa Romeo 166. Центральне місце на кермі займає символ Автоботів.

"Ще в планах поставити "лінзовані " фари, задню оптику замінити на світлодіоди, зробити підсвічування коліс, - говорить мінчанин. - Хочу ще доопрацювати "нутрощі" - замість злегка вдосконаленого мотора (зараз його потужність складає 120 к .с. Замість 115 к. с. "за паспортом" ) поставлю V -подібну "шістку" від Calibra. Тоді мій Kadett стане ще ближче до тієї самої мрії".

Зараз ви читаєте новину «Чудеса тюнінгу - білорус перетворив два гнилих Opel Kadett в унікальний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути