понеділок, 06 червня 2011 10:46

Нова "копійка" від BMW стала просторішою та змінила імідж
23

Фото: Фото: BMW

Німецький концерн BMW презентував світові нове покоління найбільш компактного представника модельного ряду марки - BMW 1 Series. Новий варіант "копійки" залишився задньопривідним, став більш просторим і змінив імідж.

Передня оптика зроблена в дусі BMW 5 Series GT. Автомобіль став на 85 мм довшим, колісна база збільшилася на 30 мм, передня колія - ??на 51 мм, задня колія - ??на 72 мм. Висота машини залишилася колишньою, а ось ширина збільшилася на 17 мм. Всі ці зміни дозволили збільшити простір усередині салону, що додає комфорту для пасажирів і багажу. Об'єм багажника виріс з 330 до 360 і 1200 л.

За даними компанії, тепер всі бензинові та дизельні мотори, які будуть пропонуватися для BMW 1 Series, оснащені технологією TwinPower Turbo. Нове покоління "копійки" отримало нове покоління 1,6-літрових бензинових моторів: BMW 116i потужністю 136 л.с. і BMW 118i потужністю 170 л.с., а також значно модернізований дизель об'ємом 2 л (для BMW 116d потужністю 116 к.с., для BMW 118d потужністю 143 к.с. і для BMW 120d потужністю 184 к.с.).Пізніше в модельній гаммі "копійки" з'явиться і економічний варіант - BMW 116d EfficientDynamics Edition, оснащений 116-сильним 1,6-літровим дизельним двигуном з додатковими паливозаощадними технологіями.

У комплекс технологій BMW під загальною назвою EfficientDynamics включаються 8-ступінчаста автоматична трансмісія (опціонально), а також автоматична функція "старт-стоп" (як для "автомата", так і для "механіки").

Ціну на друге покоління BMW 1 Series баварський автовиробник поки не називає. 

Зараз ви читаєте новину «Нова "копійка" від BMW стала просторішою та змінила імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути