Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 12:46

BMW офіційно представив купе шостої серії
6

Вихід на ринок нового покоління BMW 6 series порушив звичний порядок справ. Баварці віддали перевагу спочатку показати кабріолет, і тільки сьогодні, майже через півроку, поширили інформацію про те, яким буде купе. "Жива" прем'єра преміум-моделі запланована на китайську автовиставку в Шанхаї.

Зі зміною поколінь "шістка" завдяки Адріану Ван Хойдонку отримала новий, більш м'який і традиційний дизайнерський стиль. Купе в цьому плані мало відрізняється від кабріолета. Завдяки більш спортивним пропорціям (колісна база купе збільшилася на 75 мм, а лінія даху кілька знизилася) новий представник 6 серії не втратив в динамізмі. У BMW кажуть, що все, що придбала "шістка" в габаритах, дісталося заднім пасажирам: купе як і раніше має посадкову формулу 2+2.

На ринок BMW 6-er вийде з двома силовими агрегатами. Базовим мотором буде вважатися трилітрова турбо-шістка, що розвиває 320 к.с. і 420 Нм. BMW 640i зі спортивним 8-ступінчастим "автоматом" розганяється до 100 км / год за 5,4 секунди. Для BMW 650i передбачений турбований 4,4-літровий V8, який забезпечує купе 407 к.с. і 600 Нм, і розганяє п'ятиметровий спорткар до "сотні" за 4,9 секунди.

Згадана АКПП буде вважатися частиною базового оснащення купе на європейському ринку. Для покупців США баварці запропонують ще й 6-ступінчасту "механіку". Крім того, купе отримає адаптивну підвіску з чотирма передвстановленими налаштуваннями Comfort, Normal, Sport і Sport +.

Обіцяно, що у продажу BMW 6 серії з'явиться цієї осені, як у Європі, так і в Північній Америці. Ціни стануть відомі, обіцяють баварці, ближче до дати початку продажів.

Зараз ви читаєте новину «BMW офіційно представив купе шостої серії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути