четвер, 10 березня 2011 12:40

Шпигуни сфотографували нову BMW, схожу на японський хетчбек

Фотошпигунам вдалося зловити в об'єктиви фотокамер нову модель BMW.

Її випустять під суббрендом компанії "i", офіційна презентація якого відбулася зовсім нещодавно.

Первістком у сімействі "i" має стати електрокар i3, який і "засвітився" на засніженій вулиці.

Форми нового електрокара зовсім не схожі на звичні спортивні обриси будь-якого автомобіля цієї німецької марки. Тестовий екземпляр i3 виглядає як подовжений японський хетчбек. І закамуфльований так, що розгледіти хоч яку-небудь деталь машин неможливо.

Короткий і високий "ніс" машини, масивні форми і невисока при цьому посадка, задні двері типу хетчбек натякають на те, що автомобіль обіцяє бути екологічним і економічним сімейним транспортним засобом. Оригінальної форми передні і задні фари, швидше за все, на серійній машині виглядатимуть інакше.

Нагадаємо, що запуск моделі у виробництво заплановано лише на 2014 рік. При цьому BMW від початку має намір продавати не менше 30 тисяч i3 щорічно.

Електрокар i3 випустять на ринок одночасно з другою моделлю сімейства - спортивним i8, основною для якого став оригінальний концепт BMW Vision EfficientDynamics. Яких-небудь даних про ціну майбутніх електро-бестселерів німецького концерну поки немає. Однак, за деякими даними, BMW i3 отримає цінник в районі 40 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Шпигуни сфотографували нову BMW, схожу на японський хетчбек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути