субота, 23 березня 2013 02:13

30 "заряджених тачок" привезли на "Тюнінг Мотор Шоу"
34

Фото: Фото: Володимир Мукан

Сьогодні у столичному виставковому центрі "Акко Інтернешнл", що на просп. Перемоги, відкрилася виставка авто- та мототюнінгу "Тюнінг Мотор Шоу-2013". Такий захід у Києві проводять вперше. На нього привезли понад 30 тюнінгованих моделей із всієї України. У першому ряду виставкового залу стоять два Ford Mustang, трохи далі – три Mersedes-Benz. Ці машини, як і решта серійних моделей-учасників "Тюнінг Мотор Шоу-2013", мають удосконалені двигуни, модернізовані кузови та салони. Трохи далі знаходиться Mitsubishi Lancer X із відчиненим багажником. З машини гучно лунає музика, у салоні яскрава синя підсвітка.

"Я зробив чіп-тюнінг своїй машині, перепрошив процессор блоку управління. Тепер вона значно прудкіша – збільшився крутний момент і виросла потужність із 150 до 170 "коней", - каже власник автомобіля Вадим Редькін із компанії "Вектор звуку", що займається установкою музичного обладнання в машини. – Цим Mitsubishi їжджу щодня, вирішив зробити із нього демо-кар, тобто встановити все, що тільки може наша фірма".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдні обороти: експерт розповів, як світ завзято продає зброю

У салоні Mitsubishi Lancer X встановлено два монітори, один для передніх пасажирів, інший – для задніх. У передніх дверях вмонтовано 6 динаміків, ззаду – чотири динаміки й два саббуфера по 2 кВт кожен.

"У багажнику встановили два підсилювачі. Підбирали таку акустику, аби максимально чисто відтворювала звук і щоб була якомога потужнішою. Я регулярно беру участь у змаганнях із автозвуку, там виграють ті, у кого з машини музика лунає найгучніше. Тому роблю все, щоб бути в рядах переможців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель похизувалась пенсією у розмірі майже 17 тисяч грн

На виставку приїхали більше десятка фірм, що займаються продажем та установкою обладнання для тюнінгу машин. На їхніх стендах можна купити автомобільні аксесуари та деталі. Біля деяких стендів та автомобілів позують дівчата-моделі, вони фотографуються із відвідувачами та роздають їм буклети. Два американських позашляховики Jeep і Dodge привезла тюнінг-студія T.R.U.C.K. Service. Її спеціалісти займаються удосконаленням ходової частини і двигуна. Так, Dodge Ram 2500, виставленого на стенді фірми, має змінені колеса та амортизатори. Силовий агрегат всюдихода тюнінгований до потужністі 657 кінських сил. Він розганяє 4,5-тонну машину до 100 км/год за 5,6 секунди. До тюнінгу прискорювався до "сотні" за 10 секунд. Окрім удосконалених машин та мотоциклів на виставку приїхали й саморобні автомобілі. Ззовні вони не відрізняються від серійних.

"Особливо цікавим є всюдихід із Білої Церкви, побудований на базі військової вантажівки ГАЗ-66, - розповідає директор виставки Наталія Хорєва. - За технічними характеристиками він не поступається американському Hammer H1. Якщо ж подивитися на рівень тюнінгованих проектів в Україні, то вони мають за своєю складністю той же рівень, що й американські чи європейські".

Зараз ви читаєте новину «30 "заряджених тачок" привезли на "Тюнінг Мотор Шоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути