четвер, 28 березня 2013 14:27

Багатим арабам пропонують новітній тюнінг: авто повністю обклеєне монетами
5

Фото: Фото: drunov.ru

Дубайська компанія "Cars Coin", що займається обробкою автомобілів, пропонує автолюбителям на розкішних машинах унікальну послугу, яка допоможе їх авто стати ще шикарніше. Досить покрити транспортний засіб десятками тисяч монет, і автомашина буде блищати так само яскраво, як якщо б вона була інкрустована діамантами.

У Дубаї та Абу-Дабі складно вже здивувати когось своєю останньою версією "Ferrari" чи "Porsche", коли по вулицях вони їздять сотнями. Покриття машини золотою фольгою - також пройдений варіант, причому деякі автомобілі особливо заможних власників мають по декілька шарів такого покриття. На щастя, група ентузіастів з "Cars Coins" придумала ще один спосіб, як допомогти товстосумам трохи полегшити їхні кишені, вистеливши корпус їхных автомашин тисячами різноманітних монет. Так, остання їх робота - це "Range Rover 2013", покритий 57 412 старими дірхамами ОАЕ.

Майстри з "Cars Coins" витратили кілька тижнів, щоб начистити кожну монету до блиску, і приклеїти їх вручну до корпусу позашляховика. Таким чином, шикарний джип набув блискучого кузова і додаткові 170 кілограм до власної ваги. Старі монети, що вийшли з обігу, були вибрані тому, що їх, на відміну від нових, навряд чи хтось буде намагатися відколупувати.

Зараз ви читаєте новину «Багатим арабам пропонують новітній тюнінг: авто повністю обклеєне монетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути