середа, 27 березня 2013 14:43

Киянам показали єдиний у світі лімузин LincolnTown Car Exclusive
14

Lincoln Town Car
Фото: Фото: Володимир Мукан
Lincoln Town Car
Lincoln Town Car
Lincoln Town Car
Lincoln Town Car

У столичному виставковому центрі "Акко інтернешнл" на вихідних пройшла виставка авто- та мототюнінгу "Тюнінг Мотор Шоу-2013". На захід привезли понад 30 моделей із всієї України.

Серед них був ексклюзивний білий лімузин Lincoln Town Car Exclusive. На відміну від серійного Lincoln Town Car, у представленого на виставці повністю змінена лицева частина, форма багажника та боковини кузова.

Дизайн лицевої частини запозичений у BMW 1957 року. Лінія масивних передніх крил плавно йде вздовж всієї бічної частини кузова й переходить у задній бампер. Над ним прикріплене запасне колесо на спицях.

До машини підійшли дві дівчини у червоних облягаючих костюмах, залізли у салон фотографуватися. Потім на диванах машини позували ще двоє відвідувачок.

"Ця машина привертає увагу багатьох. Адже така - єдина в світі. Її замовляли на зйомки передачі "Шанс-караоке", "Шейканемо із Кузьмою" та інші. Часто лімузин беруть в оренду для весіль, - розповідає власник машини Руслан Саченко. Він стоїть біля автомобіля. - Ми буває женемо машину через всю Україну, щоб покатати молодих. Не раз їздили на весілля у Львівській області, Луцьку, Рівному та інші міста Західної України".

Автомобіль має ексклюзивну решітку радіатора й емблему - лебедя, що злітає. Її господар замовляв у Америці.

"У нас, на жаль, таких не роблять. А мені хотілося додати якусь родзинку до дизайну автомобіля. Непросто було поєднати два стилі автомобілів, бо різниця автомобілів різних епох виявляється не лише у формі кузова, а й у низці дрібних деталей - ручок, коліс, фар, бамперів. Із сучасними колісними дисками машина б виглядала гірше, тому ми встановили білі диски із ковпаками. Такі відповідають загальному стилю лімузина", - сказав Санченко.

Дах машини обтягнутий шкірою. Між бічними вікнами встановлені ліхтарі із синьою підсвіткою. У салоні автомобіля - три шкіряних дивани, бар та дзеркальна стеля із різнокольоровим підсвічуванням.

"Салон переробляли, хотілося, щоб все було на вищому рівні. Зробили повну термоізоляцію та шумоізоляцію. Кліренс автомобіля збільшили, щоб можна було спокійно їздити дворами із розбитими дорогами", - розповів Санченко.

Лімузин обладнаний V-подібним 8-циліндровим двигуном обсягом 2,8 літри. Він розвиває потужність 280 к.с.. Про продаж машини господар і не задумується, тому приблизну вартість не озвучує.

"Я в цю машину душу вклав. Вона мені дуже подобається, тому продавати її не збираюся. До того ж, важко вирахувати ціну машини, яка одна на планеті", - наголосив Санченко.

Зараз ви читаєте новину «Киянам показали єдиний у світі лімузин LincolnTown Car Exclusive». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути