середа, 25 квітня 2012 09:32

Red Flag показав одразу два нових лімузини
6

Hongqi (Red Flag) H7
Фото: Фото: carscoop.blogspot.com
Hongqi L7
Hongqi L7
Hongqi L7
Hongqi (Red Flag) H7

Китайський виробник розкішних лімузинів, компанія Hongqi (також відома, як Red Flag) показала на Пекінської автовиставці дві нові розробки. Одна з них позиціонується як шоу-кар, а інша стане серійною.

Седан Hongqi H7 позиціонується як китайська відповідь "великої німецької трійки": конкурент популярних на місцевому ринку довгобазних BMW 5 серії і Audi A6 виконаний на платформі китайської версії Toyota Crown. За попередніми даними, седан забезпечать дволітровим турбованим мотором, двома варіантами V6 і, можливо, гібридною силовою установкою.

Про флагманський шоу-кар відомо ще менше. Виконаний в ретро-стилістиці L7, за повідомленнями очевидців, немов би повертає глядачів у часи холодної війни, коли Red Flag будувала лімузини для глав китайської держави. Однак про технічну складову в Hongqi нічого не повідомили. Імовірно, під капотом лімузина розташований 12-циліндровий мотор від прототипу HQD, показаного китайцями ще в 2005 році. Зазначимо, що серійна модифікація цього прототипу знайшла притулок в гаражі голови Китайської Республіки Ху Цзіньтао.

У рамках Пекінського автосалону концерн FAW (First Automobile Works), до складу якого входить компанія Hongqi, оголосив про довгостроковий плані інвестицій у розвиток марки. У найближчі п'ять років китайці планують вкласти в Hongqi до $1,67 млрд, причому гроші будуть витрачені в тому числі й на розширення модельного ряду. У ньому в руслі сучасних традицій з'являться і два розкішних позашляховика.

Зараз ви читаєте новину «Red Flag показав одразу два нових лімузини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути