середа, 30 листопада 2011 12:13

Донецькі чиновники купили лімузин за 324 тисячі

Донецькі чиновники купили лімузин за 324 тисячі

Управління капітального будівництва Донецької міськради 21 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Тріол-Авто" на придбання автомобіля Volkswagen Passat Limousine B7 Comfortline вартістю 324 тис. грн.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Згідно з конкурсною документацією, придбаний автомобіль кольору Iron Grey Metallic має подушки безпеки водія та пасажира, електронну систему протизанесення (ESP), ABS із асистентом гальмування, датчик падіння тиску повітря в шинах, парк-пілот спереду і ззаду, круїз-контроль.

У відкритих джерелах повідомляється, що такі автомобілі із двозонною системою клімат-контролю можна придбати за $35 тис. або 281 тис. грн.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Volkswagen оновив Passat CC: Нові бампери, оптика і радіаторна решітка

Як відомо, у 2004 року 51% статуного капіталу ТОВ "Тріол-Авто" належить Ірині Сафіулліній, дружині голови Держслужби молоді та спорту Равіля Сафіулліна (Партія Регіонів).

Також до складу засновників фірми входять Теймураз та Іван Гветадзе (депутат Донецької міської ради від Партії регіонів), Олег Подолєв.

Останні двоє також контролюють ТОВ "Міське будівництво", яке неодноразово отримувало багатомільйонні підряди від управління капітального будівництва Донецької міськради.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі чиновники купили лімузин за 324 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути