понеділок, 28 листопада 2011 11:43

Під Луганськом пошукають газ за 50 мільйонів

Під Луганськом пошукають газ за 50 мільйонів

Державна служба геології та надр України 23 листопада за результатами тендеру уклала угоди з ПАТ "НАК "Надра України" на геологорозвідувальні роботи на загальну суму 50,00 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Пошуки покладів нафти і газу на Токарській площі на території Сватівського району Луганської області оцінено в 43 млн грн.

Аналіз геологічної будови, результатів буріння та випробування ліквідованих свердловин для обґрунтування додаткових приростів запасів вуглеводнів обійдеться в 6 млн грн.

Ще 1 млн грн за виявлення сланцевих товщ для видобутку сланцевого газу в Східному нафтогазоносному регіоні та переінтерпретацію матеріалів промислово-геофізичних досліджень по свердловинах, пробурених у минулі роки на території Східного нафтогазоносного регіону в межах діяльності НАК "Надра України" для визначення невиявлених раніше продуктивних пластів та обґрунтування додаткових пошуково-розвідувальних робіт на родовищах і перспективних площах на традиційні та нетрадиційні типи покладів нафти і газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ позичить Італії 600 мільярдів євро, щоб уникнути краху єврозони - джерело

Нагадаємо, канадська 3P International Energy Corp. повідомила про залучення $7,26 млн під час приватного розміщення на фондовій біржі Торонто.

Кошти залучаються для збільшення видобутку газу на існуючих та розвитку нових родовищ в Україні.

У вересні 3P купила за $ 17 млн ??компанію "Тисагаз", яка володіє ліцензіями на право розробки чотирьох газових родовищ: Російсько-Комаровського, Станівського, Королівського, а також Ужгородського розвідувального блоку.

Зараз ви читаєте новину «Під Луганськом пошукають газ за 50 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути