понеділок, 28 листопада 2011 09:53

Канадці дають $ 7,26 мільйонів на видобуток українського газу

Канадці дають $ 7,26 мільйонів на видобуток українського газу

Канадська 3P International Energy Corp. повідомила про залучення $7,26 млн під час приватного розміщення на фондовій біржі Торонто.

Кошти залучаються для збільшення видобутку газу на існуючих та розвитку нових родовищ в Україні, пише "Комерсант-Україна" у публікації "Газ залучив гроші".

У вересні 3P купила за $ 17 млн ??компанію "Тисагаз", яка володіє ліцензіями на право розробки чотирьох газових родовищ: Російсько-Комаровського, Станівського, Королівського, а також Ужгородського розвідувального блоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що більше Росія набудує труб, то швидше впаде її економіка"

Нагадаємо, в жовтні підприємствами ДК "Укргазвидобування" було видобуто 1,272 млрд куб. м газу, що на 17 млн ??куб. м, або 1,4% більше, ніж у жовтні 2010 року.

В цілому за 10 місяців 2011 року "Укргазвидобування" збільшила видобуток газу на 51 млн куб. м (0,4%) до 12,396 млрд куб. м, порівняно з відповідним періодом минулого року.

У січні-жовтні 2011 року видобуток нафти збільшилася на 10 тис. тонн (8%) до 138 тис. тонн. Видобуток газового конденсату становив 446 тис. тонн, що відповідає показникам минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Канадці дають $ 7,26 мільйонів на видобуток українського газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути