субота, 06 травня 2017 16:16

Buick Roadmaster - американський "Повелитель доріг"
9

Фото: О.Капнік

На технічному ретрофестивалі OldCarLand презентували автомобіль Buick Roadmaster. Це машина класу люкс. Перше покоління автомобілів випускали з 36-го по 58-й роки.

"Автомобіль уособлює образ образ великого, потужного локомотива. Він має довжину більше п'яти метрів та ширину у майже два метри. Висота машини - метр вісімдесят. Не дарма вона означає "повелитель доріг"", - розповідає Gazeta.ua реставратор ОldСarService Ігор Воровський.

Кузов виробництва автомобіля повністю металевий. Оздоблення салону відповідає класу машини: подібні до домашніх крісел широкі сидіння, товсті килими та багато вільного місця для ніг та ліктів.

За додаткову плату в автомобілі можна було встановити обігрівач моделей Master чи De Luxe та радіоприймачі Master чи Ranger.

Автомобіль мав рядний 8-циліндровий верхньоклапанний двигун робочим об'ємом 5,2 л.

Потужність 120 к.с. Максимальна швидкість 160 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали автомобіль німецьких офіцерів

На фестивалі OldCarLand презентували автомобіль ЗІЛ-115 1978 року випуску. Його створювали для перших осіб держави Радянського Союзу. Всього було випущено 30 таких автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Buick Roadmaster - американський "Повелитель доріг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути