пʼятниця, 22 червня 2012 10:32

Bentley розсекретила свою найшвидшу модель
7

Замовлення на Bentley Continental GT Speed ??вже приймаються
Фото: Фото: bentley.com
Cпорткар розганяється до 100 км/год за 4 секунди
Купе отримало постійний повний привід з диференціалом Torsen
Bentley Continental GT Speed ??можна буде впізнати по модифікованим бамперам
Continental GT отримала модифікований шестилітровий силовий агрегат конфігурації W12

Компанія Bentley оголошує про початок прийому замовлень на найшвидшу модель в історії марки. Публічний дебют купе Continental GT Speed ??відбудеться на "Фестивалі швидкості" в Гудвуді, де 625-сильний спорткар візьме участь в заїздах на Гудвудскій пагорб.

"Автор" розкішних купе і седанов з Крю розсекретив свою "загадкову" прем'єру, анонсовану недавно. Раніше передбачалося, що в Гудвуді Bentley покаже нове покоління седана Flying Spur, але дійсність виявилася набагато ефектніша: "заряджена" версія купе Continental GT отримала модифікований шестилітровий силовий агрегат конфігурації W12. Спеціально для цієї моделі його потужність збільшили з 610 до 625 кінських сил. Завдяки великій кількості "коней", 800 ньютонметрам і новій 8-ступінчастій автоматичній КПП ZF спорткар розганяється до 100 км/год за 4 секунди, а його максимальна швидкість досягає 329 км/год (у попереднього GT Speed ??цей показник дорівнював 326 км/год). Варто зазначити, що купе отримало постійний повний привід з диференціалом Torsen, спортивну підвіску і знижений дорожній просвіт.

Деякий час тому вважалося, що в Bentley мають намір відмовитися від 12-циліндрових агрегатів на користь більш легких та компактних турбірованних V8. Однак, за словами керівника Bentley Вольфганга Дюрхаймера, двигун W12 виявився настільки успішним, що британська компанія вирішила зберегти за собою славу найбільшого в світі виробника моторів такій конфігурації.

Bentley Continental GT Speed ??можна буде впізнати по модифікованим бамперам, тонованою решітці радіатора і фірмовим 21-дюймовим колісним дискам з гумою Pirelli P Zero розмірністю 275/35R21.

Замовлення на Bentley Continental GT Speed ??вже приймаються, а перші екземпляри спорткара доберуться до покупців у жовтні. Прем'єра новинки відбудеться 28 червня в Гудвуді.

Зараз ви читаєте новину «Bentley розсекретила свою найшвидшу модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути