понеділок, 16 січня 2012 11:31

Невідомий нашкодив у столичному автосалоні Bentley

Невідомий нашкодив у столичному автосалоні Bentley

Автоматична пожежна сигналізація в автосалоні київського дилера суперпрестижної і супердорогої марки Bentley спрацювала не в результаті пожежі або технічних збоїв.

Причиною спрацювання став невстановлений на даний момент громадянин, який заліз до приміщення салону і, швидше за все, намагався відключити охоронну сигналізацію. Схоже, саме в результаті його некваліфікованих дій спрацювала автоматична система пожежогасіння. Кілька розташованих під стелею форсунок випустили в приміщення автосалону Bentley під високим тиском спеціальний порошок, пише InfoCar.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові "обличчя" Ford і Renault вразили Шанхайський автосалон

Спецзасіб тонким шаром вкрив всі горизонтальні поверхні шоу-руму, у тому числі кілька виставлених автомобілів - седани і купе Bentley. Про шкоду для дорогих автомобілів не повідомляється, однак можна припустити, що машини не постраждали серйозно. Адже застосовувана в автоматичних системах пожежогасіння стандартна суміш є сухою речовиною, яка є малоактивною при нормальній температурі і до майже не реагує з рідинами. Однак, в даний час визначення реального збитку, як і розслідування всіх подробиць події, триває.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий нашкодив у столичному автосалоні Bentley». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути