понеділок, 29 серпня 2011 09:07

На Черкащині пожежники врятували від вогню автосалон

26 серпня близько 11.00 ранку в місті Умань на Черкащині пожежники врятували від загоряння автосалон. Два підрозділи місцевого відділення МНС не дали перекинутися полум'ю на склади із запчастинами на суму в кілька десятків тисяч гривень.

Автоцентр "Уманський" є філією корпорації Укравто. Хтось із працівників запалив сміття, що знаходилося поруч із складом запчастин.

"Я спочатку побачив лише стовп диму, – коментує завідувач складу автоцентру Андрій Мазур. – Зрозумів, що горить сміття, з іншого боку вогонь побачив ще один співробітник. Ми кинулися його гасити, бо склад поруч".

Співробітники автоцентру хотіли впоратися власними силами, але коли вогонь перекинувся на пластикові підкрилки, викликали МНС. Рятувальники загасили вогонь за кілька хвилин.

"На місце події прибуло два підрозділи, – повідомив начальник караулу Уманського відділення МНС Роман Гнатюк. – Завдяки злагодженим оперативним діям вдалося ліквідувати загоряння".

Поруч зі складом знаходилася стоянка автівок на продаж та бокси, в яких машини проходили огляд. Завдяки роботі рятувальників майно автоцентру не постраждало.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині пожежники врятували від вогню автосалон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути