вівторок, 13 грудня 2011 09:52

Bentley готує два нових купе GT і GTC з мотором V8
11

Фото: Фото: Bentley

Британський люксовий бренд Bentley планує представити на початку наступного року два нових купе, які поповнять сімейство Continental - моделі GT і GTC, оснащені новим для цих 4-літровим мотором V8. Як повідомляється, незважаючи на скромний для "британців" об'єм, в динаміці машини не втратять.

Як зазначено в повідомленні компанії, світова прем'єра Bentley Continental GT і GTC V8 відбудеться на автосалоні в Детройті, який стартує 9 січня 2012 року. Під капотом новинки, як видно з назви, з'явиться 4-літровий двигун V8 з подвійною турбіною, що розвиває 500 к.с. (На 6000 об./хв.) Потужності і 660 Нм крутного моменту (в діапазоні 1700-500 об. / хв.). Двигун агрегатується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Таке поєднання забезпечується розгін до 100 км/год менш ніж за 5 секунд і максимальну швидкість на рівні 290 км/год.

При збереженні традиційної для автомобілів цієї марки динаміки та швидкості, новий мотор дозволив стати "британцям" чистішими і економічнішими. Точних даних компанія поки не повідомляє, обіцяючи розкрити всю інформацію безпосередньо в день прем'єри. Відомо лише, що на одному баку купе зможе протягнути 800 км. Новий двигун включає в себе систему рекуперації енергії та прямий впорскування палива високого тиску.

Автомобілі будуть відрізнятися не тільки мотором - щоб дистанціювати новинки від інших своїх моделей, компанія внесла деякі зміни і в зовнішність. Зокрема, з'явилася злегка оновлена ??решітка радіатора з хромованими елементами, червона емблема "B" на капоті, чорний трисекційний бампер, візуально розділений смужками в колір кузова. Ззаду новинки будуть відрізнятися хромованим "вихлопом" у вигляді перевернутої вісімки.

Обидві моделі отримають 20-дюймові легкосплавні диски в базовій комплектації і опціонально 21-дюймові 6-диски спиць з ексклюзивним покриттям Diamond Black або Diamond Silver, доступні тільки для цих моделей. Інтер'єр функціональних змін не зазнав. Оновилася лише палітра кольорів для оформлення.

Зараз ви читаєте новину «Bentley готує два нових купе GT і GTC з мотором V8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути