вівторок, 26 липня 2011 14:46

Дівчина за кермом Bentley розбила Aston Martin, Mercedes, Ferrari і Porsche
8

"Дорога" аварія сталася нещодавно в Монте-Карло: дівчина за кермом Bentley, ймовірно, переплутала педалі і врізалась в Aston Martin, а потім в Mercedes, Ferrari і Porsche.

Про це повідомив користувач, зареєстрований на форумі під ніком dr.cat - він став очевидцем події і прислав фотографії з місця ДТП, повідомляється на forum.onliner.by.

Ось що він повідомив: "Пишу про аварію, яка сталася на моїх очах. Було це в Монте-Карло (Монако), біля входу в казино Monte Carlo і готелю De Paris. Дівчина на блакитному Bentley зупинилася, потім секунд 10-15 щось ретельно роздивлювалась на панелі і в ногах (може, шукала педалі?). Потім стався різкий ривок - і через пару секунд звук машин, що розбились, і дерева, що впало (тут дерева в горщиках) ".

Наслідки таких дій були досить серйозними.

"У підсумку вона спочатку протаранила Aston Martin, потім Mercedes, а зупинили її припаркований Porsche і Ferrari, - написав dr.cat. - У Bentley пошкоджені боки і розбитий перед, витекла рідина, швидше за все, з радіатора. Але подушки не спрацювали. У Aston Martin - крило, фара, бампер. У Mercedes удар припав ззаду. Porsche точно не розглянув, передня частина і ззаду, його втиснули в клумбу. А у Ferrari пошкоджена передня частина".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина за кермом Bentley розбила Aston Martin, Mercedes, Ferrari і Porsche». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути