вівторок, 17 січня 2012 15:07

Автосалон Bentley опинився в повному розпорядженні одного неадекватного

Автосалон Bentley опинився в повному розпорядженні одного неадекватного

У столичний автосалон Bentley невідомим чином заліз зловмисник. Він деякий час побродив і позітхав на шикарний Bentley, а потім взявся за більш "приземлені" речі - вирвав монітор з проводами, туди ж "долучив" і кілька курточок з логотипом Bentley, три рази відповів по телефону диспетчеру служби охорони, але тут вже прибули бійці вищезгаданої охорони. "Герой" відео побачив охоронців і вирішив "по-швидкому" змитися, ненароком або ж для відволікання уваги, включивши пожежну сигналізацію.

Спрацювала автоматична система пожежогасіння, яка розпорошила в приміщенні спеціальний порошок. Він як сніг укрив автомобілі і весь салон. Але відволікаючий маневр не дав можливості зловмиснику втекти - його затримали. Зараз він дає свідчення слідчим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині колишній працівник похоронної контори понівечив 19 могил

Як повідомили представники ексклюзивного імпортера Bentley Motors Ltd, шкода даного порошку для лако-фарбового покриття автомобілів виключена. Це враховували при будівництві салону та монтажу самої автоматичної установки пожежогасіння. Та й логіка підказує, що застосовувана в автоматичних системах пожежогасіння стандартна мелкодисперсная суміш є сухою речовиною, яка є малоактивною при нормальних температурах і до зіткнення з рідинами.


Зараз ви читаєте новину «Автосалон Bentley опинився в повному розпорядженні одного неадекватного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути