четвер, 01 серпня 2019 18:43

Як обрати собі надійний електрокар і бути в тренді

 

У сучасному світі все більш модною стає турбота про довкілля. Тому багато водіїв "пересідають" з бензинових двигунів на електричні. Зараз це явище стало настільки масовим, що сформувався цілий тренд на електромобілі.

Якщо ви теж вирішили долучитися до світової течії любителів електрокарів, то маєте знати декілька важливих речей.

• По-перше, дізнайтеся, наскільки ваше місто пристосоване для електродвигунів. Визначте кількість місць для підзарядки та запам'ятайте їх розташування.
• По-друге, зрозумійте, який електромобіль ви хочете придбати. В такому випадку є два варіанти – або купувати новий з салону або вживаний імпортний.

В нашій країні частіше користуються другим варіантом. Як же купити собі вживаний електокар і не залишитися з носом?

Для того щоб не дати продавцям обдурити себе, потрібно знати базові хитрощі, до яких вони вдаються перед продажем.

Часто, щоб продати машину дорожче, минулі власники зменшують на ній пробіг. Робиться це за допомогою одометра без втручання в корпус самого авто. Тому практично неможливо розпізнати обман.

Але є вихід! Сайт https://www.carvertical.com/ua/ зробив все за вас. Достатньо просто ввести в пошукову стрічку VIN-номер бажаного авто. Система надасть вам інформацію про справжній пробіг автомобіля, місця його реєстрації та можливу участь цього транспортного засобу в ДТП.

Звичайно, якщо придбати новенький електрокар таких проблем виникати не повинно. Але в наш час шахраї стали настільки спритними, що здатні видати вживане авто за нове.

"Нещодавно купували синові авто. Приїхали в салон, обрали. На вигляд – чудова, з документами теж порядок. Але я згадав про carvertical.com.ua і вирішив перевірити. От тоді ми і дізналися, що машина була "бита". Не стали брати. Добре, що не викинули купу грошей за мотлох", - розповів власник СТО Тарас Гиртюк.

Як ви вже встигли зрозуміти, при покупці електрокара можна натрапити на ті самі "підводні камені", що й при купівлі бензинового авто.

"В будь-якому разі тренд електродвигунів лише нещодавно прийшов в Україну. Не всі міста нашої держави адаптовані під цей вид транспорту. Тому обирати електрокари чи ні – залежить особисто від кожного. Але це крок в майбутнє. Через деякий час кількість електродвигунів перевищить число бензинових", - говорить експерт – автотехник Дмитро Томчук.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати собі надійний електрокар і бути в тренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути