понеділок, 28 липня 2014 11:46

53 урядових автомобілі передадуть Збройним силам

Найближчим часом Державне управління справами планує передати Збройним силам України 53 автомобілі зі свого автопарку, що загалом налічує 352 транспортні засоби. Ще частину авто планують продати з аукціону.

Про це повідомив керівник управління Сергій Березенко на своїй сторінці у Facebook.

"Тут, зокрема, є шість ретро-автомобілів, які належали вищому партійному начальству. Одна з машин належала Володимиру Щербицькому, першому секретарю ЦК. Загалом, автопарк ДУС налічує сьогодні 352 автомобілі різного класу. Але це далеко не завжди розкішні автівки – багато з них вже вичерпали свій ресурс. Попередні керівники користувались власними супер-карами, які ДУС обслуговувало. Зручна схема, чи ж ні? Зараз відібрано 53 автомобілі, які в цілком пристойному стані, їх передаємо Збройним силам. Решту зайвих автомобілів можна продати з аукціону, що зменшить витрати ДУС на їхнє обслуговування, залишимо лише кілька чергових автомобілів для центральних відомств. В умовах війни чиновники не мають право на розкіш", - наголосив Березенко.

 
Зараз ви читаєте новину «53 урядових автомобілі передадуть Збройним силам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути