середа, 20 червня 2012 09:40

Збірна Швеції попрощалася з Євро перемогою над Францією

Збірна Швеції попрощалася з Євро перемогою над Францією
Златан Ібрагімович став найкращим гравцем матчу Швеція - Франція ФОТО: Reuters

Збірна Швеції з рахунком 2:0 обіграла команду Франції у матчі третього туру групового раунду Євро-2012. Шведи набрали три очки і посіли останнє місце в групі, а французи з чотирма пунктами стали другими і пробилися до чвертьфіналу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

У порівнянні з матчем проти англійців у складі шведів сталося дві зміни. Місця травмованих Расмуса Ельма і Йохана Елмандера зайняли Емір Байрамі і Ола Тойвонен. Стільки ж змін було і у французів. Замість Жеремі Менеза і Йохана Кабая в старті вийшли Атем Бен-Арфа і Янн М'Віла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції

Шведи вже ні на що не претендували в цій групі, але вийшли з величезним бажанням здобути хоча б одну перемогу. У першому таймі скандинави просто розривали французьку оборону, особливо старався новачок Тойвонен. Він тричі міг відкрити рахунок і лише майстерність Льоріса рятувала французів від вірного гола. У "триколірних" за перший тайм було від сили два моменти, та й ті стали наслідком індивідуальної майстерності Рібері, командна гра не клеїлася абсолютно.

На початку другого тайму шведи таки були винагороджені за свою настирливість. Ібрагімович метрів з 13-ти шедевральним ударом "ножицями" відправив м'яч у сітку воріт. Після пропущеного голу французи таки взяли себе в руки, і зробили спроби відігратися, але по-справжньому небезпечні моменти виникли лише наприкінці гри. Втім, ні Менез, ні Жиру своєї мети не досягли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Операція пройшла успішно, але пацієнт помер" - наставник збірної Швеції

А ось шведи в доданий час ще й другий гол забили. Хольмен з 11-ти метрів пробив у поперечину, а першим на підборі виявився Ларссон, вколотив м'яч у сітку і поставив крапку в цьому матчі.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Швеції попрощалася з Євро перемогою над Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути