субота, 16 червня 2012 19:49

"Операція пройшла успішно, але пацієнт помер" - наставник збірної Швеції

"Операція пройшла успішно, але пацієнт помер" - наставник збірної Швеції
Ерік Хамрен продовжить роботу зі збірною Швеції ФОТО: Reuters

Наставник національної збірної Швеції Ерік Хамрен порівняв свою команду з пацієнтом, який помер після вдалої операції. Скандинави програли свій другий матч на Євро і втратили всі шанси на вихід з групи. Матч третього туру групового етапу проти Франції турнірного значення для них не має.

"Я дуже розчарований, - каже Хамрен на прес-конференції після матчу з англійцями. - Ми зіграли дуже хороші два тайми. Ну, добре, один тайм у нас вийшов дійсно хорошим, інший — нормальним. Я пишаюся своїми гравцями, у нас була мужність, але забракло трохи удачі. Після двох матчів у нас нуль пунктів. Операція пройшла успішно, але пацієнт помер. Так говорять у Швеції. Збірна Англії сьогодні була ефективнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії відправила Швецію додому

Гра проти Франції? Має пройти 24 години після цього матчу. Тоді ми почнемо думати про наш наступний поєдинок. Я не знаю, хто кваліфікується з пари Україна — Англія. Побачимо 19 червня, коли вони зіграють свій матч.

Сьогодні Ібрагімович дуже добре зіграв. У матчі з Україною він був найкращим. Якби не травма Елмандера він би також зіграв з українцями. Так, фізично він був готовий грати, але психологічно — ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проти Англії ми зіграли краще, ніж проти України" - Мельберг

Я задоволений проведеними замінами. Треба зазначити, що дві з трьох були вимушені. А поміняв гравців через старі травми."

Незважаючи на виліт шведів з турніру Хармен залишиться наставником збірної і готуватиме її до кваліфікації на чемпіонат світу у Бразилії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Руні зіграє з Україною" - Ходжсон

Нагадаємо, матч Швеція — Франція пройде 19 червня на "Олімпійському". Початок матчу о 21:45. У Донецьку Україна зіграє з Англією.

Зараз ви читаєте новину «"Операція пройшла успішно, але пацієнт помер" - наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути