четвер, 14 червня 2012 18:57

Нам було боляче після поразки від України — наставник збірної Швеції

Нам було боляче після поразки від України — наставник збірної Швеції
Ерік Хамрен розповів, як його команда відійшла від поразки. Фото: oleole.com

Головний тренер збірної Швеції Ерік Хамрен розповів, як його команда відійшла від поразки від України. Нагадаємо, українці обіграли скандинавів з рахунком 2:1 у першому турі групового етапу Євро-2012.

"Нам було важко від того, що ми програли Україні. Нам було боляче. Але ці почуття відійшли дуже швидко. Ми провели два чудові дні. Тут є наші сім'ї та наші вболівальники. Вчора у нас було відкрите тренування. Ми зарядилися позитивною енергією своїх фанатів. Збірна України — дуже хороша команда. Ми це знали. У нас не було багато можливостей використовувати стандартні положення. Ми хочемо, щоб у матчі з Англією нам вдалося зробити те, що ми не змогли у матчі з українцями. Ми мусимо виграти два матчі, які нам залишилося зіграти. У нас вже є досвід подібних ситуацій", - сказав він сьогодні на прес-конференції.

15 червня збірна Швеції зіграє на "Олімпійському" з Англією.

"Рой Ходжсон (тренер збірної Англії - ред.) дуже хороша людина і фахівець. Його поважають у Швеції. Тут він зробив собі ім'я. Коли він приїхав у Швецію, він був нікому невідомий. Але пізніше досягнув великих результатів. Так, він знає шведський футбол, але я також добре знаю англійський футбол", - зауважив Хамрен.

На відкритому тренуванні збірної Швеції її капітан та лідер Златан Ібрагімович тренувався з пов'язкою на лівій нозі.

"Златан добре себе почуває. Але склад збірної на матч я вам зараз не скажу. Щодо збірної Англії, то ми мусимо чекати, щоб побачити їхній склад на гру, їхню тактику", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Нам було боляче після поразки від України — наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути