четвер, 14 червня 2012 13:57

"Збірна Англії — найгірша у нашій групі"
5

Златан Ібрагімович тренувався з пов'язкою на нозі
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Зірковий нападник збірної Швеції Златан Ібрагімович вийшов на відкрите тренування команди з пов'язкою на лівій нозі вище коліна. Спочатку футболіст бігав разом з усіма, а пізніше займався індивідуально. Златан намагався не робити різких рухів і більше навантажував праву ногу.

Після тренування журналісти хором запитали футболіста "Are you O`k?" Ібрагімович пив щось із пластикового стакана і проігнорував пресу.

"Після матчу з Україною у Златана виявили невелике розтягнення м'яза стегна, але нічого серйозного не трапилося, - ділиться інформацією англійський журналіст Девід МакДоннелл з "Daily Mirror"- Тим більше сьогодні було легке тренування. Мій прогноз на матч Швеція — Англія? Буде нічия — 1:1. Так, для нас це не дуже гарний результат, але ми вже хочемо додому. Жартую."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переможемо Англію 3:1" - збірній Швеції аплодували стоячи

Девід запитує чи можливі прояви расизму під матчів збірної України з французами та англійцями, мовляв там багато чорношкірих футболістів.

Запевняю, що українці не расисти і кидатися бананами не будуть. Тим більше українські клуби мають у своєму складі легіонерів з різним кольором шкіри.

На прощання Девід тисне руку. Просить звертатися до нього як виникнуть якісь питання по збірній Англії. Нагадую йому, що наші національні команди грають у відборі на Кубок світу-2014.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми нікого не боїмося" - Блохін

У французького журналіста цікавлюся прогнозом матчу Україна — Франція.

"Буде нічия — 0:0. Матч Франція — Англія був найгіршим на турнірі. Англійці відсиджуються в обороні, у них 10 людей стереже ворота. Англія — це найгірша команда нашої групи. Вашій збірній буде важко пройти цей захист".

Нагадую колезі, що проти України зможе зіграти Руні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сини Шевченка ганяли м'яча з Тимуром: збірна України провела відкрите тренування

"Тоді, 10 людей захищатимуться, а один Руні буде намагатися зробити щось в атаці".

Додамо, що 15 червня, відбудуться матчі нашої групи — Україна — Франція у Донецьку та Швеція — Англія — у Києві. Наша збірна з трьома очками є лідером своєї групи.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Англії — найгірша у нашій групі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути