Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2015 00:06

Суарес приніс "Барселоні" перемогу над "Реалом"

Суарес приніс "Барселоні" перемогу над "Реалом"
Суарес забив свій перший м'яч у класико

Каталонська "Барселона" завдала поразки мадридському "Реалу" у матчі 28-го туру чемпіонату Іспанії. "Ель Класико", матч-дербі між "синьо-гранатовими" і "королівським клубом", завершилося з рахунком 2:1 на користь каталонців, повідомляє "Лента".

Рахунок був відкритий на 19-й хвилині зусиллями захисника "Барселони" Жеремі Матьє. Француз точно пробив головою після подачі Ліонеля Мессі зі штрафного. "Реалу" вдалося відігратися на 31-й хвилині завдяки комбінації, яку розіграли Лука Модрич, Карім Бензема і Кріштіану Роналду. Партнери вивели португальця на ударну позицію в центрі штрафного майданчика "синьо-гранатових" і Роналду успішно перевів м'яч у сітку.

Вирішальний гол у другому таймі забив нападник каталонців Луїс Суарес. На 56-й хвилині уругваєць відірвався від захисників "Реала", які його опікали, і пробив у дальній кут воріт Ікера Касільяса.

Головний арбітр матчу Матеу Лаос видав одинадцять жовтих карток на гравців обох команд, проте у результаті ніхто з них не отримав друге попередження.

Завдяки перемозі "Барселона" збільшила свій відрив від "Реала" в турнірній таблиці до чотирьох очок. Після 28-го туру каталонці лідирують з 68 очками в активі, на рахунку мадридців 64 очки. "Валенсія", яка йде третьою, має 60 очок. У чинного чемпіона мадридського "Атлетико" - 59.

Прімера

28-й тур

Барселона - Реал Мадрид 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 1:0 - 19 Матьє, 1:1 - 31 Роналду, 2:1 - 56 Суарес.

Барселона - Браво, Матьє, Піке, Альба, Дані Алвес, Іньєста (Хаві, 80), Маскерано, Ракітіч (Бускетс, 76), Мессі, Неймар (Рафінья, 85), Суарес.

Реал Мадрид - Касільяс, Рамос, Карвахаль, Пепе (Варан, 73), Марсело, Іско (Хесе, 80), Бейл, Кроос, Модріч (Лукас Сілва, 88), Бензема, Роналду.

Попередження: Пепе (21), Суарес (28), Альба (37), Роналду (37), Рамос (45), Карвахаль (48), Модріч (52), Маскерано (61), Іско (64), Іньєста (65 ), Дані Алвес (71)

Зараз ви читаєте новину «Суарес приніс "Барселоні" перемогу над "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути