неділя, 22 березня 2015 18:05

Ляп голкіпера збірної Іспанії не перешкодив "МЮ" перемогти "Ліверпуль"

Ляп голкіпера збірної Іспанії не перешкодив "МЮ" перемогти "Ліверпуль"
Де Хеа поки не бачать першим номером збірної Іспанії. Фото: tribuna.com

"Манчестер Юнайтед" у матчі 30-го туру англійської Прем'єр-ліги обіграв на виїзді "Ліверпуль". Рахунок зустрічі — 2:1 на користь манкуніанців.

Два голи у ворота "Ліверпуля" забив іспанський легіонер "МЮ" Хуан Мата, якого Дель Боске не викликав на матч із Україною.

Наприкінці зустрічі один м'яч зумів відквитати Старрідж. Причому, коли він забивав, не кращим чином зіграв голкіпер "МЮ" та збірної Іспанії Давид Де Хеа, який пропустив м'яч у ближній кут. Відзначимо, що наставник збірної Іспанії Вісенте Дель Боске не розглядає зараз Де Хеа як першого номера своєї команди, вперто довіряючі Ікеру Касільясу, який не відзначається надійністю останнім часом.

Хоча нині невідомо, чи прибуде викликаний Де Хеа до табору збірної Іспанії: на останній хвилині матчу на "Ендфілд Роуд" захисник "Ліверпуля" Мартін Шкртелл: ще один наш суперник, словак, по-свинячому наступив на ногу воротареві "МЮ". Де Хеа залишив поле за допомогою лікарів.

Рахунок міг бути і більш серйозним на користь "МЮ", але на останній хвилині Вейн Руні не реалізував пенальті — голкіпер парирував удар. Взагалі, форвард "МЮ" забив у останніх шести матчах п'ять м'ячів. Але на стадіоні "Енфілд Роуд" не забивав протягом десяти років.

Також відзначимо, що легендарний капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард був вилучений у другому таймі вже через 40 секунд після того, як з'явився на полі.

Зараз ви читаєте новину «Ляп голкіпера збірної Іспанії не перешкодив "МЮ" перемогти "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути