четвер, 25 квітня 2024 21:27

20 фото Наталії Могилевської в юності й зараз: як змінилася артистка
20

Наталія Могилевська, 1995 рік
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська , 2009 рік
Наталія Могилевська , 1999 рік
Наталія Могилевська , 1995 рік
Наталія Могилевська , 2009 рік

Народна артистка України 48-річна Наталія Могилевська - одна з найпопулярніших співачок, яка не зникає з інформаційного простору протягом усієї кар'єри. Зараз артистка дає благодійні концерти і допомагає армії. Крім цього виховує двох прийомних доньок, яким подарувала сім'ю на початку повномасштабного вторгнення.

Gazeta.ua пропонує переглянути, як зірка змінилася за 30 років.

На початку музичної кар'єри Наталія з'являлася перед камерами з натуральним, русим кольором волосся. Згодом почала експериментувати із зовнішністю. Наприклад, у 1997-му виконавиця пофарбувалася у рудий, а згодом стала білявкою. У 2010-му Могилевська повернулася до темного кольору волосся, але вже через сім років постриглась під каре й відновила природній відтінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук хоче захищати Україну на передовій

Смаки у макіяжі співачки теж кардинально змінювалися. Якщо раніше вона часто використовувала яскраві або темні тіні для повік, то зараз не соромиться постати перед камерами без краплі макіяжу.

У 90-роки стиль Могилевської асоціювався з короткими сукнями, спідницями та глибоким декольте. Образи зірка часто доповнювала капелюхами, блискітками та масивними прикрасами. Зараз артистка одягає довжину міді або максі, а на концертах може з'явитися у пальті та чоботах.

Раніше Могилевська розсекретила подробиці всиновлення доньок. Вона заявила, що дівчатка були травмовані через повномасштабну війну. Тож їм знадобився час для адаптації. Додала, що рішення про усиновлення вона прийняла разом зі своїм коханим, якого звуть Валентином.

Зараз ви читаєте новину «20 фото Наталії Могилевської в юності й зараз: як змінилася артистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути