пʼятниця, 03 травня 2024 09:10

Народилися під щасливою зіркою: яким трьом знакам пророкують успіх

Народилися під щасливою зіркою: яким трьом знакам пророкують успіх
Успіх прийде у життя Терезів, Скорпіонів і Риб. Фото: pixabay.com

П'ятниця, 3 травня, буде вдалим днем для більшості справ. Довіряйте своїй інтуїції. Не відволікайтеся на порожні балачки.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре йтиме торгівля, - говорить астрологиня. - Легко розв'язуватимуться транспортні питання. Але про розширення бізнесу поки що не йдеться. Можна зайнятися ремонтом приміщення. Наймані робітники не розчарують вас. Зроблені покупки будуть вдалими. Час оновити гардероб. Купіть одяг і взуття для нового сезону. Завітайте до перукарні. Нова зачіска личитиме вам. Самотні можуть знайти свою пару. Тіло потребуватиме додаткового зволоження. Пийте чисту воду, приймайте ванну, поплавайте в басейні. Добре ростимуть посаджені цього дня рослини. Успіх прийде у життя Терезів, Скорпіонів і Риб. Відчуєте, що народилися під щасливою зіркою".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Фінансова ситуація покращується, але і вимоги до вас зростають. Перше враження про нового знайомого виявиться помилковим. Не пропустіть можливість надбати ще одного друга. Зачекайте з візитом до стоматолога.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не баріться із прийняттям рішень. Доля оберігає вас від гіршого сценарію. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не забувайте про людей, які поруч.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заробітки надходитимуть вчасно, але зникатимуть безслідно. Не варто одержаний прибуток вкладати у подальший розвиток бізнесу. У гості завітають далекі родичі. Присвятіть їм трохи часу протягом дня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто когось у чомусь переконувати і заставляти робити те, чого інші не бажають. Будь-яка суперечка швидко переросте у конфлікт. Під час укладання договорів читайте уважно, під чим ставите підпис. Самотнім не час вирушати на пошуки пари.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Стежте, під чим ставите підпис. Інакше пропустите важливі деталі угоди і спровокуєте збитки. Поради друзів не покращать стосунків з коханими. Не посвячуйте інших в подробиці особистого життя.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ранок присвятіть прибиранню в оселі. Почуватиметеся одиноко. Шукайте людину, яка може вас вислухати, зрозуміти, дати пораду. Не намагайтеся самотвердитися. Самотужки досягти чогось буде складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачать світло в кінці тунелю: життя яких знаків перетвориться на казку

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Натхнення повернеться до творчих особистостей. З'являтимуться геніальні ідеї, які допоможуть гарно заробити. Розпочатий ремонт затягнеться надовго.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Дійте так, як вважаєте за потрібне. Не приймайте необдуманих рішень. Позаду залишиться період непорозумінь із коханими. Підвищиться внутрішньочерепний тиск. Турбуватимуть головні болі і безсоння.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Стаєте впертими і наполегливими. Вас важко буде переконати у чомусь. Заробітки - високі, але цих коштів не вистачатиме на забезпечення усіх потреб.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не довірятимете радникам і підлеглим. Усю роботу захочете переробити самотужки. Заробітки стають стабільними. Це допоможе впевненіше дивитися у завтрашній день. У ваше життя прийде людина з минулого. Не відновлюйте колишні стосунки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Творчий потенціал дозволить вам досягти гарних результатів. Частину заробленого віддайте на благодійність. Краще перенести візит до перукарні. Не варто фарбувати волосся.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Надто багато можете витратити на себе. Зумійте вчасно зупинитися під час шопінгу. Найкращу підтримку ви знайдете під власним дахом. Погано переноситимете спеку. Працюйте у затінку або в приміщенні з кондиціонерами.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Народилися під щасливою зіркою: яким трьом знакам пророкують успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути